P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Wednesday, November 24, 2010

Ini Hari Rabu

Seawal jam 9.00 pagi aku sudah selesai masak tghri...sgt awal. Menu dimasak hanya sup ayam dan gorg ikn...lalalala....dan aku telah rendam peria utuk digoreng sambal dgn daging korban yg belum habis.

Mengapa masak awal? Jap lagi aku nak keluar gie pasang anti roll bar depan dan belakang yang ditempah last week tuk Orenz dah sampai. Rasanya kedai tu pukul 10pagi dah bukak. Harap takdek customer lain...so dorang leh buat kete aku jek...harap boleh balik awal utuk goreng peria. Kalau tak sempat gak, jawapnya abah makan sup ayam dengan ikan jela...sangat sadiss kan.
en google pnye :))











1 comment:

en suami said...

wah....patut la awl masak.ade agenda tertentu ek..syg masak ape pn sedap..janji dapat makan sudah..menu yang cepat masak ialah sup aym.keke

cepat pulak anti roll bar tu sampai ek..onkosnye syg bayar dulu ek pastu claim la skit2 kat abg.keke.2pn kalu nak,xnak lagi bgs..haha.

hati2 ye drive..love u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts