P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Tuesday, June 26, 2012

Yeahh Cuti Sems

Cuti sems bermula esok...yeahhhh! Jap lagi last paper...harap leh jwp dgn jayanya. Habis exam tunggu en suami ambik...angkut segala brg balik Temerloh...seronoknya...

Published with Blogger-droid v2.0.6

Monday, June 18, 2012

i luv u..

Tensen stdi...jom bjiwang seketike...

Published with Blogger-droid v2.0.6

Sunday, June 17, 2012

Ini manusia ke yang makan?

Aku dah janji nak share pasal makan sampai pengsan kan...so inilah ceritanya. Makan malam di Kuala Perlis. Oleh kerana dah malam...maka ignore jela nak makan laksa Perlis kan...sebab macam tak kena masa jek...kalau petang-petang sesuai la kot.


Kami makan la di Mona Ikan Bakar kalau tak salah nama kedai tuh...terletak di deretan kedai yang hampir dengan Jeti ke Langkawi...dapat tengok feri pun jadila sebab tak bole pergi kan...haha


So jom layan gambar...jgn terkejut ok...ni kena puasa seminggu pas makan...haha


Selesai...yang sebelum tak dan snap....sebah gelojoh nak makan dah...haha

Kulit lala sweet sour

Bawang dari ' ketam masak bersama telur masin'

Aku punya!




Jenahak bakar yang kulitnya rentung...tapi isinya tetap lembut n manis

***Untuk pengetahuan semua, semua sisa-sisa di atas adalah hasil kegelojohan kami bertiga sahaja...haha... tapi harga dia sangat berpatutan la...rugi lak tak oder sotong celop tepung ...hahaha....

(Tapi masih tak boleh lawan Anna Ikan Bakar di Tanjung Lumpur, Kuantan....ikan bakar bersama petai....TERBAIKKK)


**********************************************************************************

Di bawah pula gambar habiskan sisa-sisa masa yang ada di Penang petang tadi bersama suami tercinta...

*
*
*
*
*
Brunch nasi kandar + briani di KAYU NASI KANDAR (Line Clear lagi besh ok...ni dah la mahal....pastu tak besh...pastu sikit...haha)




Kemain lagi pilih...last2 tak sedap pun....haha



Makan doyan kt seaside Queensbay

Kekenyangan!!
***Harap en suami selamat sampai ke Shah Alam...n tak penin lepas makan durian selok...haha


Bersama Suami Tercinta

Exam Jumaat petang yang lalu...pastu Selasa lak...ada gap beberapa hari. Boleh jugak restkan minda. Tak balik jumpa anak sebab Selasa malam pas exam nak balik sampai la Sabtu sebab Selasa minggu depannya last paper. Pastu cuti...yeah!!!


Oleh itu, ada orang yang rindu telah datang la ke pangkuan insan yang dirindui. En suami datang Penang untuk bertemu isteri tercinta ini. Semangat en suami untuk bertemu isteri tercinta..habis kerja terus gerak jam 8.30 malam...pukul 12 tgh malam dah sampai...pantas kan...terus ambik isteri di hostel n check in d hotel. 


Aku ajak en suami ke Langkawi 2 hari 1 malam keesokannya...tapi dia kata, tak cukup...nak puas kena 3 hari 2 malam....lagipun tak berbaloi kalau g sana kejap...sebab ada banyak tempat yang perlu dilawati dengan menyewa kereta...kalau pergi sekejap rugi la kan...aku pun pasrah.....rupa-rupanya dia dah korek2 info dari kawan2 nya...


Maka kami pergila ke Arau jela...menjengok anak buah tercinta di Uitm Arau....iaitu Mek Nana. So pergi Perlis tak g Wang Kelian dan Padang Besar tak sah kan...? Weekend...maka tak  perlu boarder pas ke ape...tak perlu juga tinggalkan ic....boleh masuk Thailand sesuka hati...haha....So sopim time!!!!


On the way p Arau ( mata ngatok g...haha)




Anok...abi kata nak beli yang cmni nanti...huhu

Sebab dah dekat siam kan...so nampakla busnya



Hasil penyopimnan

Singgah Timah Tasoh jappp..



Singgah pulak Tasik Melati


**** Nanti aku share lak cerita makan sampai pengsan kt Kuala Perlis ek....haha



Tuesday, June 12, 2012

Stokin Kartun

Biar gambar bercerita


Published with Blogger-droid v2.0.4

Selaseeee

Mulakan hari kita semua dengan senyuman walaupun jiwa kacau!!!


Esok exam psikoooo.....semangat da terus bersemangat....koya2 dulu sementara tunggu partner siap.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Saturday, June 9, 2012

Around around around the corner

Berehat sebentar dengan menghapdet blog ini.


Hari ini hari Sabtu...hari ketiga berkampung di library. Bilik tidak menjadi lokasi yg stategik untuk study d siang hari. Mengapa begitu ? Sebab tilam yg empuk sentiasa memanggil- manggil minta d lenyek...haha.

Esok tinggal sehari lagi sebelum first paper bermula Isnin...masih banyak yg belum dkuasai...oh teori-teori yg menghantui diri di kala ini.


Selamat study yer kawan-kawan. All the best...tiba-tiba rasa tak sabar nak pakai jubah konvo buat kali ketiga... erkk tiba-tiba semangat nak study dtg mencacak.....jom sambung study!!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, June 6, 2012

Highchair

Abi...tolong la gi IKEA kat Damansara tu...belikan anok ini... :))



ANTILOP Highchair with safety belt - IKEA: IKEA - ANTILOP, Highchair with safety belt , Easy to disassemble and carry along.A highchair helps your child develop their eating and social skills.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts