P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Monday, June 16, 2014

Kesian Momi

Tiap ari Ahad momi pasti nangis bila nak kena berpisah dgn along dan abi.....kesian momi. Kita kecik lagi...kita tak tau pape..

Monday, May 12, 2014

Aqeef's Video

Untuk mengubat kerinduan abi...



Kuarters Guru

Sudah masuk 2 minggu menjalani kehidupan di kuarters institusi pendidikan sk batu 13, Benta...alhamdulillah... syukur Tuhan telah memudahkan segalanya untuk aku meneruskan kehidupan bersama si kecil tanpa suami dan along di sisi.

Monday, April 14, 2014

Kembali


Assalamualaikum..hi semua, saya kembali bersiaran...haha... punyelah lama tak membelog, last post 3 April 2013, hari ini dah 14 April 2014.....setahun dah bersawang. 

Tiba-tiba terasa nak menjengok blog kesayangan hamba ini...sepanjang setahun, pelbagai perkara dah berlaku, dari anak sorang kini dah anak dua. Hero juga kurniaan Ilahi yang diberi nama Muhammad Aqeef Lutfy yang telah dilahirkan pada 25 September 2013.

Alhamdulillah, kini sudah bergelar Guru tetap yang kini berkhidmat di SMK Benta, Kuala Lipis. Cukuplah sekadar mencuci sawang....harap esok, luse ada update lagi kan...

Jom follow http://instagram.com/puan_jamie/












Wednesday, April 3, 2013

PRU 13 dan Keek

Memblog seketika....apa ya nak tulis....adoi tak de idea la pulak...haha...inilah aku, bila semangat memblog berkobar-kobar idea lak entah ilang kemana.

Kita cita pasal isu semasa nak..? Haha... Hari ini PM dah bubar Parlimen...yeah...tak lama lagi kita mengundi...sebelum mengundi kita kenalah kecoh-kecoh dulu kan. Surat khabar, tv tentu panas la lepas ni..dengan isu yang macam-macam. Yang tak syok bila macam-macam cerita yang tidak enak didengar akan timbul. Fitnah pasti berleluasa. Politik kotor yang sering menjadi pilihan parti politik di negara kita...apa-apapun...mengundi tanggungjawab kita. Kita berhak memilih...ewahh... hehe

Isu sampingan, saya suka layan Keek Aryan anak Tomok....hehe







Sunday, March 31, 2013

Adeeb Makan Bawang

Sebutir itu berharga..huhu

Published with Blogger-droid v2.0.8

Bila April

Assalamualaikum

Esok sudah masuk bulan April....bulan yang 'sesuatu'.... Bila dah masuk April, kira tinggal tak sampai 2 bulan je lagi untuk menghabiskan praktikum ini...senak perut mak nak melalui detik-detik ini. Lelebih lagi bila badan ini sudah berdua..ha...lupa kan nak share dlm blog....rezeki datang lagi...im preg again..alhamdulillah... skang dah nak masuk 4 bulan sudah... :)

Bila dah habis praktikum nanti, harapan ialah tunggu dipostingkan pula....jika dapat posting awal, alhamdulillah... tapi klu dah masuk 2014 belum dipostingkan lagi...masalah besar nampaknya..harap tidak lah begitu kan...InsyaAllah.



Monday, March 25, 2013

Abi tgok la anok mu

Published with Blogger-droid v2.0.8

Thursday, February 28, 2013

Oppa ..oppa....

Nah abi..spesel buat mu.. esok blik leh jumpa anokk...yeahh

Published with Blogger-droid v2.0.8

Rindu budak suka buli meoww

Published with Blogger-droid v2.0.8
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts