P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Tuesday, December 11, 2012

Tak Lama Lagi


Bila jadual exam dah keluar maka bermulahlah detik-detik persiapan diri ke arah final exam. Dah mula ker? Nota pun tak complete lagi..ada yang belum print....adoii. Teruk betul sems ni. Belajar apa sepanjang satu sems ni pun ingat-ingat lupa gak....parok kan.



Lepas final cuti dalam sebulan ..then bermulalah sesi Latihan Mengajar pula. Draf penempatan dah keluar..aku dapat SMK Datuk Burhanuddin Taiping, Perak. Kesian kan...paling jauh bole g dari Penang ni hanyalah Taiping jek...erm...harap sekolah ni akan kekal lah....paling syok dgr rumors..sekolah LM adalah akan menjadi sekolah posting nanti...ha ambik kau!. Hope itu tidak betuii sama sekali okeh...!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts