P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Tuesday, December 11, 2012

Tak Lama Lagi


Bila jadual exam dah keluar maka bermulahlah detik-detik persiapan diri ke arah final exam. Dah mula ker? Nota pun tak complete lagi..ada yang belum print....adoii. Teruk betul sems ni. Belajar apa sepanjang satu sems ni pun ingat-ingat lupa gak....parok kan.



Lepas final cuti dalam sebulan ..then bermulalah sesi Latihan Mengajar pula. Draf penempatan dah keluar..aku dapat SMK Datuk Burhanuddin Taiping, Perak. Kesian kan...paling jauh bole g dari Penang ni hanyalah Taiping jek...erm...harap sekolah ni akan kekal lah....paling syok dgr rumors..sekolah LM adalah akan menjadi sekolah posting nanti...ha ambik kau!. Hope itu tidak betuii sama sekali okeh...!


2 comments:

lynn kamarul said...

gud luck jamie.. bakal pendidik ni =) hehe akak tumbang bangga ngan jamie ...

lynn kamarul said...

gud luck jamie .. bakal pendidik anak bangsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts