P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Sunday, June 17, 2012

Ini manusia ke yang makan?

Aku dah janji nak share pasal makan sampai pengsan kan...so inilah ceritanya. Makan malam di Kuala Perlis. Oleh kerana dah malam...maka ignore jela nak makan laksa Perlis kan...sebab macam tak kena masa jek...kalau petang-petang sesuai la kot.


Kami makan la di Mona Ikan Bakar kalau tak salah nama kedai tuh...terletak di deretan kedai yang hampir dengan Jeti ke Langkawi...dapat tengok feri pun jadila sebab tak bole pergi kan...haha


So jom layan gambar...jgn terkejut ok...ni kena puasa seminggu pas makan...haha


Selesai...yang sebelum tak dan snap....sebah gelojoh nak makan dah...haha

Kulit lala sweet sour

Bawang dari ' ketam masak bersama telur masin'

Aku punya!




Jenahak bakar yang kulitnya rentung...tapi isinya tetap lembut n manis

***Untuk pengetahuan semua, semua sisa-sisa di atas adalah hasil kegelojohan kami bertiga sahaja...haha... tapi harga dia sangat berpatutan la...rugi lak tak oder sotong celop tepung ...hahaha....

(Tapi masih tak boleh lawan Anna Ikan Bakar di Tanjung Lumpur, Kuantan....ikan bakar bersama petai....TERBAIKKK)


**********************************************************************************

Di bawah pula gambar habiskan sisa-sisa masa yang ada di Penang petang tadi bersama suami tercinta...

*
*
*
*
*
Brunch nasi kandar + briani di KAYU NASI KANDAR (Line Clear lagi besh ok...ni dah la mahal....pastu tak besh...pastu sikit...haha)




Kemain lagi pilih...last2 tak sedap pun....haha



Makan doyan kt seaside Queensbay

Kekenyangan!!
***Harap en suami selamat sampai ke Shah Alam...n tak penin lepas makan durian selok...haha


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts