P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Tuesday, November 23, 2010

Wedding Aniverseri Photoshoot

(Entri eni ditujukan khas utk en suamiku yang tercinta)
Memandangkan Ahad ni our 1st wedding aniverseri, i sangat teruja untuk keluar untuk kita punya wedding anniversary photoshoot.  I tak kisah walaupun kita belum memiliki Nikon D90...tapi i yakin dengan kemampuan Sony Cybershoot kite.... i bukan ape, i nak gambar tu nanti boleh jadi kenangan..kalau boleh setiap kali aniverseri i nk buat photoshoot... I tahu bajek kita ujung tahun nie sedikit lari, oleh itu kita ambik sendiri gambar. Tahun-tahun akan datang, jika rezeki kita lebih, kita hire la prefesional photographer tuk capture gambar kita . I harap u setuju tuk keluar dengan i Ahad/ Isnin nanti tuk pergi ke tempat-tempat yang menarik sekitar Temerloh-Mentakab. Persoalannya sekarang...siapa nak jadi tukang ambik gambar kita? Takkan la ambik gambar sorang-sorang jek...nak gak gambar berdua. Hurmmm...thinking...and thinking.


Ini bukan gambar kami.. =]













2 comments:

Jamie said...
This comment has been removed by the author.
en suami said...

Abg ikut jek mane nak pegi..insyaalah ade rezeki lebih mane tau dapat bli camera besar g2.hehe..sony cybershoot kite ape kurangnye.bleh je ambik gambar kite..tentang sape yang nak ambik gambar kite susah skit la nak cakap..hehe.xpon kite ambik gambar asing2 pastu edit jek buat superimpose.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts