P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Wednesday, May 19, 2010

Saya Datang Lagi

Setelah 3 bulan tak update blog, akhirnya hari ni aku spend 2 jam kat skolah, 3 jam kat umah tuk mewarnai semula blog aku ni. Tadi masa kat skola dah la penat menyusun soklan tuk exam BM dak form 1 yang akan bermula 31/5/2010 nanti...pas je siap susun terus online tuk mengedit semula blog yang dah lama di abaikan ni. Balik skola dari pukul 4.00-5.30 aku mengadap blog...mandi pun blum..teruk kan..haha
Pasni aku bercadang tuk kembali mengaktifkan blog ni demi kepentingan dan kepuasan diri sendiri

**Tensen dgn gambo kat header tuh, kenapalah tak bleh nk center..anyone can HELP ME??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts