P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Sunday, October 16, 2011

Korek Mata Sendiri

Asalnya hendak cuba-cubalah tak pakaikan sarung tangan kat Adeeb. Tapi time aku sedang ambik video untuk send kat en somi saat Adeeb tidur boleh pulak dia secara tiba-tiba korek mata dia dengan jari. Tapi yang aku heran, dia stay tdo, cuma mata yang terpejam tuh berair dan kelopaknya merah. Sakit kot...tapi tak lak dia nangis. Mujur la time tuh aku tengah perhatikan dia, sempat lah gak aku pegang tangan dia, kalau dibiarkan tak tahulah.... bila la agaknya boleh bogelkan tangan kamu yea Adeeb.? Mommy suka tengok jari jemari kamu yang runcing itu. 


Wah bulu roma...haha









2 comments:

Arina Shamsul said...

EEEEeeee..geram pulak nengok lengan si adebb ni,rasa nak gigit la..hihi ;-)

Jamie said...

mommy dia ari2 get2...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts