P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Wednesday, July 27, 2011

Berat Naik

Akhirnya setelah 37 minggu 3 hari beratku berjaya jugak naik menjangkau berat asalku sebelum pregnant yang berapa tuh tidak lah perlu tahu....huhu. Tapi hanya 1 kg...huhu. Nurse cakap berdasarkan jarinya merasa perutku, babyku tidak lah besar mungkin dalam 3 kg. Sekarang kepala baby dah masuk jalan keluar. Kaki bengkakku pun dan semakin kempis...itu semua tanda-tanda tidak lama lagi aku bakal melahirkan katanya.

Esok aku akan bertemu doktor pakar di HOSHAS...segala-galanya akan ditentukan esok sama ada Ahad nanti 31 Julau 2011 aku kena menyerah diri di wad atau tidak. Tidak sabar juga untuk tengok baby di scan dan mengetahui size serta beratnya sekarang..Mummy rindu sangat kat *D*** :))



1 comment:

en suami said...

alhamdulillah naik gak berat badan syg ye..harapan abg esok agar baby kite sihat n xde sebarang masalah....abg doakan syg bertenang n bersabar selalu ye..abi pn rindu gak mummy n *D*** :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts