P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Wednesday, May 18, 2011

Jom Dating!

Malam tadi tepat jam 3 pagi aku terjaga. Baby kick! Waduh makin kuat tendangan baby yea. Sampai mommy terjaga dibuatnya. Igtkan sekali tuh jek, byk kali la jugak. Mata aku tak tahan menahan ngantuk tapi layankanla jugak...bila dah tak tahan aku pun usap-usap lah perut sambil cakap " baby, esok mommy kerja, mommy ngantuk la sayang...kita tido yea". Alhamdulillah, baby memang dengar kata, aku pun tak sedar aku terlena sampai la ke pagi. Harap malam ni baby jgn notty sangat yea....kita men futsal siang esok lak. Tau la abi suka men futsal malam-malam...jangan ikut abi yea....baby men siang jek...hehe.


Esok ada temujanji dengan doktor pakar...hope everthing under control dan harap semuanya baik-baik sahaja. 88 hari je lagi... :))


3 comments:

fazilah said...

Jamie, dah rasa perut mengeras (contraction) x? hadoi i really misss those moments la.. rasa hanya ibu dengan anak dalam perut je yang tau perasaan kasih dan sayang tu.. that's what connect us. x tau la mcamana ada ibu sanggup buang bayi..

mommy akmal said...

perasaan yg comel kan?hehe :)

Jamie said...

ade gak keras kadang2 tuh...tpi bile usap2 die jd ok semula...time keras tuh mmg xsedap la..

btuii2 sgt comel...btuah2 ibu2 kan bole rasa pglmn cmni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts