P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Thursday, January 13, 2011

7 Februari 2011

Doc : Berpandukan mata doktor, doktor macam dah nampak la jantung die.
Saya : Yeke doktor...?
Doc : Kejap yea, doktor ukur....lebih kurang 7 minggu...doc rasa period awak tak tetap kn?
Saya : Yea doktor, selalu berubah-rubah.
Doc : Awak datang jumpa doktor lagi 3 minggu yea....rasanya time tuh dah jelas sikit.
Saya: Tu la...harap gitu gak..

Antara petikan dialog aku dan doktor pakar...kalau ikut kiraan 1st day las period sepatutnya dah 10 minggu...tapi tengok size macam 7 minggu je....tak sabar nak tunggu 7 Februari 2011. Harap berita gembira dan aku boleh da buat buku merah!!


4 comments:

Cik Ieyda~ said...

pe cite td?
7feb jmpa utk ape?
sume ok kn?

Jamie said...

utk scan lgi...scan td xjelas sgt

lynn said...

happy for both of u.. moga smua nya baik2 belaka.. amin

Jamie said...

tQ kak....doakan ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts