P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Saturday, October 23, 2010

Pink Lappy for Hubby


Semalam tiba-tiba tergerak hati tuk singgah kedai PC. Dan secara tidak sengaja telah terjatuh hati dengan sebuah lappy yang sangat cumei bewarna pink. Bila dah tanya-tanya dengan salesman tuh, aku tiba-tiba terasa macam nak membelinya. 'Yea, saya nak beli la...saya g kuarkan duit dulu..." Hahaha....inilah namanya unexpected sopin.  Maka aku decide tuk belikan lappy yang cumei ni untuk en suami sempena our 1st anniversary...

Hari ini en suami balik...so beliau akan menerima lappy pink ini. Harap en suami tidak pengsan apabila melihat warnanya...hehe...hepi advance anniversary my luvely hubby. So nanti 28/11/2010 i juz wish jela ek...sebab hadiah dah bagi awal...hehe.

Harap bila dah ada lappy baru ini, senanglah kita tuk berwebcm ek :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts