P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Wednesday, May 30, 2012

Study Week

Study week sudah tiba...ini menunjukkan semua kelas sudah habis. Inilah masanya semua pelajar mempersiapkan diri dan melengkapkan ilmu di dada untuk bertempur di medan peperiksaan. 


Hari ini, study week dinanti oleh pelajar seperti aku untuk pulang ke kampung halaman kerana exam pertama akan bermula 11 Jun 2012 nanti. Hari ini baru 30 Mei 2012, so ada masa lagi kan...hehe. Tapi mesti di ingat balik kampung bukan untuk berpoya-poya OK...nota harus kena bawa. Kena jugak belek ...tak banyak pun sikit..hehe

Bus malam ni dari Penang pukul 10 malam..balik bersama Jue dan Sumayah. Harap tidakla sampai awal sangat di Temerloh nanti kerana aku takut gelap..haha



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts