P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Thursday, November 3, 2011

3 Bulan Sudaa..

Tadi seawal jam 8.30 pagi si bambam Adeeb pergi ke klinik. Kali ini untuk menyerah diri dicucuk 3 bulan. Berat 3 bulan ni dah cecah 5.35kg setinggi 60 cm. Memang betul lah apa yang aku jangka. Memang seberat sekampit beras 5kg dah anakku ini. Patutla lenguh je lengan kalau dodoikan dia. 


Bila time nak cucuk pula, saat landingkan dia macam hendak menyusukan tuh dia dah start menjerit. Bila nurse pegang je kaki dia...dia mula menendang-nendang. Pastu keraskan peha dia...adus..puas nurse tuh gosok-gosok peha dia suh dia lembutkan...sampai 3 orang pegang kaki..hebat kan...haha.


Lepas ni 4 bulan berehat seketika tidak perlu cucuk hanya pergi klinik untuk timbang sahaja. 5 bulan barulah peha bambam itu akan dicucuk kembali. 


Muka ngantok n penat menjerit di klinik td...huhu


** mommy terpksa MC arini...maklong Adeeb pergi rombongan abang Danish ke KL.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts