P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Monday, May 23, 2011

Nur Kasih The Movie

Entri yang kelewatan masuk...haha...biasala wekend en suami balik, time only for him!. En suami balik Jumaat malam. Malam dah bodek, die kata malas. Tapi pagi Sabtu tuh, dengan slumbernya masak tuk abah cepat pastu mandi. Pastu ajak en suami pergi Kuantan. Dia dah no choice sebab aku dah siap, maka ikutkan je kehendak ibu mengandung ini untuk menonton Nur Kasih The Movie.

Puas rasanya dapat menonton wayang. Satu pengalaman baru bersama baby di dalam perut. Tapi baby terlalu kuat menendang masa awal-awal tuh sebab mungkin terkejut dengan bunyi yang terlalu kuat itu.
Sepanjang menonton filem tersebut, air mata xpernah kering dari meleleh di pipi. Terbawa-bawa sangat aku dengan watak Nur Aminah itu...ada dalam 10x rasanya air mata ini dibazirkan. En suami sampai skang mngejek aku...adeh...

Walau apapun...memang berbaloi la tengok...penuh dengan mainan perasaan.



3 comments:

CikPutih~ said...

aku nk tgk jg...hahaha....weh, pas g raub ko g mane???

Jamie said...

aritu nak mendaki bukit tinggi...tpi mcm xjdi jek..xtau g... mu mane?

CikPutih~ said...

j;n2 je kot..tp x ketahuan hala lg....huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts