P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Monday, May 16, 2011

Guddies Bag Teacher's Day

Sebenarnya ini adalah last minit projek. Kenapalah idea ni datang pada hari Khamis minggu lepas. Kenapa tak datang pada hari Isnin ke ..hehe. Walaupun last minti tapi ada dalam 100 order gak aku dapat. Asalnya saja borak-borak kosong dengan Kak Fazilah dan Kak Dahlia..tapi biasalah bila bab nak cari duit tambahan ni, aku mula lah akan teruja terlebih. Khamis ambik order dan Jumaat kutip bayaran. Aku sediakan mengikut order sahaja. Majoriti order di ambil dari Tingkatan 1-3 sahaja, sebab menengah atas time tuh dah start exam pertengahan tahun so tak boleh hendak kacau diaorang.

Pada kad ditulis nama guru yang akan menerima, ucapan serta pemberi. Harap tahun depan boleh mengambil order lagi...itupun jika masih di SMK Temerloh.




***tak sabar nak tunggu Hari Koperasi Sekolah...nak bukak gerai sandwich..hehe


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts