P e m e r h ♥ t i S e t i ♥

Friday, February 19, 2010

F e s y e n a b l e W i f e

Ada yg bertanya kenapa aku mimilih 'fesyenable'? Pada mulanye aku langsung tiada idea nk buh nama/url ape kt blog baru aku ni. Idea ni dtg tibe2 jek..aku suke tgok baju cantik, shawl cantik, kasut cantik, beg cantik n segale2 la yg cantik2 blaker. So teringat la kat word 'fesyen'. Ada lak org tegur 'eh ko salah eja la..fashion bukan fesyen. Sbnrnye bukan salah eja. Sengaja aku gabungkn ejaan BM n BI coz dlm blog aku ni 6t 4 sure mcm2 bhse rojak akan kuar. Almaklumla...nk tulis fully English 6t aku pn xpaham atau byk lak grammar yg tonggang tbalik..keke So campur jela..bak kate org air batu campur tuh klu dicampurkan macam2 btambah sedap rasenye.
Alkishnye terjadilah 'Fesyenable'. 'Wife' lak sj nk org tau yg aku ni da jdi bini org...huhuhu!
Tapi ada gak insan yg xpuas ati,sape g hubby ku yg tcinte tu la..die leh kate kt aku gni 'eleh buh fesyen, syg bukn berfesyen sgt pn..' adeh...bernanah telinge dgr. Dgn slumbe aku jwp 'jeles la tuh'..keke. Die siap suggest buh ar 'incredible wife' huh..ape yg mustahil pn tah!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts